Italo Night ft. Disco Total

ITALO NIGHT IN DE PINK!

Vrijdag 25 mei – 21:00 – 03:00
Gaycafé De Pink

Passion. Desire. Fantasy. Het is allemaal aanwezig in de 24 karaats Italo platenkoffers van DJ Alex Mailer & Disco Total’s Aroy Dee en Maxime Duvall!

 

DJ Alex Mailer heeft van zijn grootste passie zijn obsessie gemaakt, en verbetert de wereld door non-stop textbook Italo Disco te draaien. Fancy, Cliff Turner, Joli Band, Mr. Flagio, Bandeaux – ze krijgen allemaal het podium dat ze verdienen in een set die je doet dansen tot je je zweterige vuisten balt en zingt: “My body’s burning like a flame that’s blue!”

DJ set 21:00 – 00:00

DISCO TOTAL is het allereerste italo feest van Amsterdam, berucht en geliefd om hun mix van oude en nieuwe italo tophits en de ‘what the heck did I just see’ guest dj’s en live acts. En we krijgen op Sniester een megavette primeur! Maxime Duvall, aka één van de meest opvallende gezichten van het Nederlandse uitgaansleven, brengt binnenkort zijn splinternieuwe ultrahit ‘Raining in my heart’ uit bij Bordello a Parigi. Op Sniester zal hij deze voor het eerst live performen nog voor dat ie in de winkel ligt!

 

Verlies jezelf vrijdag in De Pink in het perfecte escapisme, de Disco Total wapperplaten, een vrije & vrolijke dansvloer waar iedereen gelijk is, the ultimate fantasy genaamd Italo Disco!

DJ set 00:00 – 03:00