Millionaire

Het legendarische Vlaamse Millionaire is na 12 jaar stilte gi-gan-tisch hard terug met een zinnenprikkelend genetisch experiment tussen disco en stonerrock. Insider bonus: de bizarre paringsdans van frontman Tim Vanhamel is als goede wijn nóg complexer en verfijnder geworden!

 

Als je eerste wapenfeiten in de muziekscene een prominente rol in Belgische rockbriljanten Evil Superstars en dEus betreft, zit het career-wise snor voor de rest van je leven. Dat bewijst Tim Vanhamel, wiens eigen band Millionaire bij het verschijnen van het debuut gelijk gespot werd door MUSE, Queens Of The Stone Age en Dave Grohl.

 

Geen wonder, want Millionaire live is een genot voor oog en oor – dat was het 12 jaar geleden en is het nog steeds, weet iedereen die ze afgelopen jaar al een keertje heeft mogen zien spelen. Verheug je op vuurwerk met classics als ‘Body Experience Revue’ en ‘Champagne’ en laat je overdonderen door nieuwe knallers als ‘I’m Not Who You Think You Are’ en ‘Busy Man’. Het rauwe, sexy gegrom van de Millionaire sound is herkenbaar uit duizenden en verschrikkelijk verslavend. Probeer je blokkenschema grotendeels af te werken vóór je deze show binnenloopt, want hierna gaat menig band, hoe goed ook, onverbiddelijk tam aanvoelen.

 

Facebook

Spotify

Zaterdag 26 mei

23:45 – Paard Grote Zaal