ZELFS PISSEN IS EEN FEEST!

16 mei ZELFS PISSEN IS EEN FEEST!

…Met de Kat Tuh Bak toilettentour.

Sniester hier, over Kunst. Ik mag dan volgens velen een wat oppervlakkige uitstraling hebben, ik weet wel mijn Pollock van een spetterpoeptableau te onderscheiden. Het is dan ook met open armen en een volle blaas van ontroering dat ik aan jullie introduceer: de AHF Kat Tuh Bak tour. Door het, en ik kan ze niet genoeg prijzen, creatief netwerk A Happy Family.
Het toilet is de plek op een festival, waar je in jezelf keert, en tegelijk jezelf binnenstebuiten keert; waar je op je kwetsbaarst bent en dus het meest ontvankelijk voor de schone kunsten. Juist daar, op het toilet, word je op Sniester 2017 overmand door een uniek artistieke aankleding. Van deur tot doortrekker, van luchtkoker tot pottenschrobber, met volle behoud van privacy zijn de toiletten op de verschillende locaties onder handen genomen door een line up van de meest gewaardeerde kunstenaars van de stad. Hierbij werden zij slechts geleid door het inspirerende thema ’poes’ en hun allerindividueelste heilig vuur, wat resulteert in een reeks compleet unieke kunstwerken die je allemaal zult willen ervaren.

En dat kan. Pak bij het infopunt je Kat Tuh Bak Pottenplattegrond en volg de toiletjuffrouw op de real life Kat Tuh Bak tour!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.