Gratis naar Sniester?

Het festival is dit jaar groter, dikker en vetter en heeft zijn territorium uitgebreid! Ook de crrrew groeit mee en we zoeken versterking. Wil jij onderdeel worden van ons team & 3 dagen gratis naar Sniester? Join dan de Crrrew als vrijwilliger!

Er is van alles te doen. Opbouwen, afbreken, artiestenontvangst, polsbandjes controleren, catering etc etc. Alle hulp is welkom!

 

Extra: Senself yoselves!

We werken dit jaar weer samen met Senself, een überleuke organisatie die al vaker ons festival naar een hoger plan heeft helpen tillen. Mensen met een (lichte) verstandelijke beperking hebben op Sniester onder andere podia gepresenteerd, een festivalsafari geleid en bezoekers instafamous gemaakt.

Sniester kan voor een Senself-er èn voor jou een dikke meerwaarde krijgen als jij (al is het maar voor een paar uurtjes) jouw vrijwilligerstaken uit zou willen voeren samen met iemand met een verstandelijke beperking. Dit is zeker niet verplicht, maar als je het tof vindt kun je dat aangeven op het aanmeldingsformulier! Je ontvangt dan voorafgaand informatie vanuit Senself en uiteraard tips en tricks voor deze bijzondere samenwerking.

Behalve mooie herinneringen krijg je voor je crrrewdienst:

  • Het originele Sniester Crrrewshirt
  • Eten en drinken
  • Gratis toegang tot het festival
  • Eventuele studie/stagepunten

Is dit wat voor jou (en je vrienden), druk dan hieronder op de magische knop, vul het formulier in en geef aan welke taken jou op het lijf geschreven zijn. We nemen snel contact met je op.

Tot kater!