SNIESTER JUNIOR

De gratis festivaldag alleen voor kinderen.
Zondag 26 mei van 12:00 – 17:00 gaan we op de Grote Markt
zoveel mogelijk dingen doen die niet mogen!

Sniester brokkenschema JUNIOR 2019

INSCHRIJVEN

 

Voor de activiteiten met * is de capaciteit beperkt. Vanaf 12:00 kun je je voor deze activiteiten inschrijven bij de centrale balie op de Grote Markt.

 

Sniester wil graag zo veel mogelijk kinderen blij maken! Daarom kan je je inschrijven voor max 3 van deze activiteiten per kind.

 

Ouders kunnen terecht op het terras met een bakkie of een biertje. Daar hebben ze meteen het beste uitzicht op de chaos en op de Zandberg, waar de kleinste Sniesteraars lekker kunnen scheppen en vies worden.

OVER SNIESTER JUNIOR

 

 

Omdat er al genoeg dagen in het jaar zijn dat je niks mag, heeft Sniester zondag 26 mei uitgeroepen tot Nationale Kattenkwaaddag!

Deze dag gaan we zoveel mogelijk dingen doen die normaal niet kunnen. Op Sniester Junior, de gratis festivaldag alleen voor kinderen en stiekem de leukste dag van Sniester, gaat alles aan de kant om ruimte te maken voor avontuurlijke kinderen.

 

We gaan het Sniester festivalterrein weer naar total destruction helpen in junior-stijl. Een cursus crowdsurfen, waterballonnen gooien, zelf vinylplaatjes draaien, een echte motor slopen, de beruchte ‘grote markt backstage tour’ en nog veel meer ongein staat er op het programma. De tattoo & piercing bar staat er weer garant voor dat de Haagse schoolkinderen er als doorgewinterde punks bijlopen op maandag.

 

 

Volg het Sniester Junior event op Facebook voor foto’s en andere ongein!