J BENITO

Dit is een Popradar pop-up show. Een project van Sniester en Popradar samen waarbij je 10 toffe opkomende Haagse artiesten ontdekt op 5 originele locaties in de binnenstad. De optredens zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in de Skatestore, Tattoo Garden, Tap Room (onder het oude stadhuis), Grey Space Café en 3345 Vinyl Store.

J Benito is het alter ego van zanger, acteur, rapper en spoken word artist Julien Gouweleeuw, geboren in 1995 in Nijmegen en in 1998 verhuisd naar Den Haag. In 2019 bracht hij als J Benito zijn eerste soloproject uit, een alternatieve-hiphop EP ‘De J Benito Show’. Deze debuut-EP leidde tot een optreden op het Bevrijdingsfestival en sindsdien pakt J Benito elk podium dat hij krijgen kan.

Julien is inmiddels een aardig bekend figuur in de Haagse hiphopscene en is volop bezig zijn sound te ontwikkelen. Zijn (rap) teksten zijn sterk beïnvloed door psychedelica en filosofie, dit is duidelijk terug te horen in nummers zoals ‘Drijven’ en ‘Vliegen’. Met een uniek stemgeluid dat je het ene moment omverblaast en op het andere moment kwetsbare melodieën brengt probeert J Benito alles wat de muziek hem toestaat.

Locatie:    Tap Room
Datum:    Zaterdag 2 okt
Aanvang: 13:15

Facebook

Instagram