MAGIC TOM & YURI

Magic Tom & Yuri (ex-Orgaanklap) is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Magic Tom en Yuri is een absurdistische goochelshow met trucs, muziek, dans en heel veel komedie. Deze zomer zou je ze hebben kunnen zien op Zwarte Cross, Paaspop en Madnes, maar daar kwam een beetje Covid tussen, dus we hebben ze helemaal voor ons zelf op Sniester. We stellen even aan je voor.

Magic Tom is de uitgespeelde kaartgoochelaar die nooit de faam heeft gekregen die hij verdient. Toch probeert hij nog koste wat het kost de goocheltop te bereiken. De hunkering naar succes is zo groot dat hij vaak over zijn eigen grenzen heen gaat. Hoe lang kan Magic Tom de schaamte nog aan?

Magic Yuri is een illusionist die iets te vaak zelf schrikt van zijn stunts. Magic Yuri ziet het leven wat luchtiger dan Magic Tom, maar helaas kan Magic Yuri niet altijd ontkomen aan Tom zijn manie. Tot op het punt dat zijn lichaam op het spel wordt gezet.

We zeggen het van elke act op Sniester maar nu menen we het ècht: dit wil je niet missen. Laat je betoveren door de onverantwoorde trucs en de nonchalante lichamen van Magic Tom & Yuri!

Locatie:    Grote Markt
Datum:    Zaterdag 2 okt
Aanvang: 19:30

Facebook

Instagram

Spotify