SNIESTER JUNIOR

SNIESTER JUNIOR 2024

 

Lieve Haagse schurkenbende van onder de 12! We gaan weer los op de Grote Markt: zondag 26 mei is de dag dat kattenkwaad mag.Traditiegetrouw is de zondag van stadsfestival Sniester een gratis festivaldag voor kinderen. Een onverantwoorde cocktail van brakke ouders, chaos, slappe lach, katerig personeel en kinderen on their worst behavior!
Toegang is gratis, om de inschrijving begint om 11:30 en 12:30 gaan we los op de Grote Markt.
 

 

 

 

SAAIE INFO ALLEEN VOOR OUDERS:

 

Op Sniester Junior 2024 is er weer veel onverantwoord leuk gratis programma voor jullie kids bij elkaar bedacht! Maar hoe werkt het nou precies?!

 

ER ZIJN OP SNIESTER JUNIOR 2 SOORTEN ACTIVITEITEN:

 

De activiteiten op inschrijving (in het blokken schema aangegeven met een *) en de doorlopende activiteiten (hier kun je de hele dag aan mee doen)

Voor de activiteiten op inschrijving krijgt jouw kroost bij aankomst een kaartje waar 2 stickers op kunnen. De sticker voor een tijdslot van de activiteit die je leuk vindt haal je op de locatie van de activiteit en plak je op de kaart. Kijk even goed om je heen, de activiteiten zijn over de hele Grote Markt verspreid! Aan de doorlopende activiteiten kan je gelijk meedoen, of moet je even in de rij staan. Maar dan mag je wel zo vaak als je wilt😉

LET OP! Er kan vanaf 11.30 worden ingeschreven. Alle activiteiten gaan om 12.30 van start.

Kom op tijd want VOL= VOL. En wees niet getreurd als dit gebeurt. Er zijn altijd nog veel leuke doorlopende dingen om te ondernemen!

Tijdens Sniester Junior is er voor IEDEREEN iets te doen.