INFO

Sniester 2017 vindt plaats op 26, 27 en 28 mei in het Popdistrict, het muzikale hart van Den Haag rond het Paard en de Grote Markt. Het festivalterrein is vanaf ’s morgens 11:00 al gezellig met bakkies en biertjes. Het muziekprogramma begint vrijdag om 16:30, zaterdag om 14:00. De Sniester Junior zondag (de festivaldag voor kinderen waar alles kan wat normaal niet mag) is van 12:00 tot 17:00.

TICKETINFO

 

Early Cat ticket                   Uitverkocht
Dagticket vrijdag               € 10
Dagticket zaterdag           € 10
Weekend Poes-partout   € 15

 

Kaarten koop je hier online. Je betaalt geen servicekosten.

Tijdens het festival koop je tickets bij de kassa.

 

Sniesterkassa / polsbandjes ophaalpunt / press & guests balie

Deze vind je in de tent op de Grote Markt. Hier ruil je je ticket om voor een polsbandje of koop je ter plekke je ticket. Dit kan niet op de locaties!

 

Openingstijden
Vrijdag    15:00 – 01:00
Zaterdag 13:00 – 01:00

 

Ook vind je hier de merch stand waar je het 2017 Sniester shirt, truckerspetje, tote bag, de poster, stickers en tattoos kunt bemachtigen. Betalen kan zowel met pin als cash.

 

BUITENPROGRAMMA

Is er zonder kaartje ook nog wat te beleven? Jazeker, er staat een sneak peak podium op de Grote Markt waar Sniesterartiesten akoestische sessies doen en je kunt gewoon terrashangen.

 

JUNIOR ZONDAG = GRATIS

De Sniester Junior Zondag is gratis toegankelijk. Lees hier meer over Sniester Junior. Op de dag zelf delen we speciale Junior blokkenschema’s uit.

 

LOST & FOUND

Iets gevonden of iets kwijt? Vind elkaar bij het infopunt.

 

KLUISJES

Kluisjes en een bewaakte garderobe vind je in het Paard.

 

Cash money money

Op Sniester werken we niet met muntjes en je kunt bij elke locatie met pin betalen.

 

LEEFTIJD

Iedereen is welkom op Sniester maar we hanteren streng de minimum leeftijd van 18 jaar voor het schenken van alcohol. Heb je een leuk jong koppie, hou dan dus je ID bij de hand, we gaan ernaar vragen.
Voor de afterparties geldt het gebruikelijke toegangsbeleid van de locaties zelf.

 

OVERNACHTEN

Hostel de Gekke Geit (op het festivalterrein!) en King Kool (praktisch op het terrein!). Zijn hier alle bedjes reeds bezet, check dan op denhaag.com of kijk of je zelf wat kunt versieren, wink wink.

 

VERVOER

Vanaf station Den Haag Centraal pak je tram 2, 3, 4 of 6 in de richting van het centrum. 2de halte ‘Grote Markt’ en je stapt uit in het hart van het Popdistrict. Vanaf station Hollands Spoor pak je tram 1, 9 of 16 tot halte Centrum, dan een paar minuutjes door de Grote Marktstraat lopen tot je de muziek hoort.

Trams rijden ’s avonds tot ongeveer 1.00, daarna gaan er nachtbussen.

Nachttreinen rijden elk uur van Den Haag Hollands Spoor naar Amsterdam, Schiphol, Leiden, Rotterdam, Delft en Utrecht. Check zelf nog even op 9292ov.nl, want we kunnen het mis hebben natuurlijk.

 

VRAGEN?

Stuur Sniester een Facebookberichtje of mail naar info@sniester.nl. Voor huis-tuin- en keukenkwesties tijdens het festival en levensadvies spreek je een Crrrewlid aan, te herkennen aan de kekke shirtjes en hun goede uitstraling.

 

Facebookevent
Tickets
Online programmaboekje
Blokkenschema