INFO

Sniester 2018 vindt plaats op 25, 26 en 27 mei in het Popdistrict, het muzikale hart van Den Haag rond het Paard en de Grote Markt. Het festivalterrein is vanaf ’s morgens 11:00 al gezellig met bakkies en biertjes. Het muziekprogramma begint vrijdag om 17:30, zaterdag om 14:00. De Sniester Junior zondag (de festivaldag voor kinderen waar alles kan wat normaal niet mag) is van 13:00 tot 17:00.

TICKETINFO

 

Early Cat ticket                   Uitverkocht
Dagticket vrijdag               € 17,50
Dagticket zaterdag           € 17,50
Weekend Poes-partout   € 27,50

 

Kaarten koop je hier online.

Tijdens het festival koop je tickets bij de kassa. Pin only!

 

Sniesterkassa / polsbandjes ophaalpunt / press & guests balie

Deze vind je in de tent op de Grote Markt. Hier ruil je je ticket om voor een polsbandje of koop je ter plekke je ticket. Dit kan niet op de locaties!

 

Openingstijden
Vrijdag    16:00 – 01:00
Zaterdag 14:00 – 01:00

 

Ook vind je hier de merch stand waar je het 2018 Sniester shirt, truckerspetje, tote bag, de poster, stickers en tattoos kunt bemachtigen.

 

BUITENPROGRAMMA

Is er zonder kaartje ook nog wat te beleven? Jazeker, er staat een sneak peak podium op de Grote Markt waar Sniesterartiesten akoestische sessies doen en je kunt gewoon terrashangen. Het motto van pop-up Gaycafé De Pink is ‘iedereen is welkom’, dus hier mag je zonder polsbandje naar binnen. Voor de shows op alle andere locaties heb je een Sniester polsbandje nodig.

 

JUNIOR ZONDAG = GRATIS

De Sniester Junior Zondag is gratis toegankelijk. Lees hier meer over Sniester Junior. Op de dag zelf delen we speciale Junior blokkenschema’s uit.

 

LOST & FOUND

Iets gevonden of iets kwijt? Vind elkaar bij het infopunt.

 

KLUISJES

Kluisjes en een bewaakte garderobe vind je in het Paard.

 

Cash money money

Op Sniester werken we niet met muntjes. Je kunt bij de bar op elke locatie met pin betalen.

 

LEEFTIJD

Iedereen is welkom op Sniester maar we hanteren streng de minimum leeftijd van 18 jaar voor het schenken van alcohol. Heb je een leuk jong koppie, hou dan dus je ID bij de hand, we gaan ernaar vragen.
Voor de afterparties geldt het gebruikelijke toegangsbeleid van de locaties zelf.

 

OVERNACHTEN

Hostel The Hague (op het festivalterrein!) en King Kool (praktisch op het terrein!). Zijn hier alle bedjes reeds bezet, check dan op denhaag.com of kijk of je zelf wat kunt versieren, wink wink.

 

VERVOER 

Vanaf station Den Haag Centraal pak je tram 2, 3, 4 of 6 in de richting van het centrum. 2de halte ‘Grote Markt’ en je stapt uit in het hart van het Popdistrict. Vanaf station Hollands Spoor pak je tram 1, 9 of 16 tot halte Centrum, dan een paar minuutjes door de Grote Marktstraat lopen tot je de muziek hoort.

Trams rijden ’s avonds tot ongeveer 1.00, daarna gaan er nachtbussen.

Nachttreinen rijden elk uur van Den Haag Hollands Spoor naar Amsterdam, Schiphol, Leiden, Rotterdam, Delft en Utrecht. Check zelf nog even op 9292ov.nl, want we kunnen het mis hebben natuurlijk.

AUTO / PARKEREN

Tijdens Sniester 2018 zijn er werkzaamheden op de Prinsegracht. Het kan daarom zijn dat je wordt omgeleid. Je kunt De Laan, Q-park parkeergarage en het benzinestation bereiken via de Torenstraat, tijdens de werkzaamheden kan dat helaas niet via de Prinsegracht. Je kan Q-park Grote Markt wel nog steeds bereiken.

 

TOEGANKELIJKHEID

Het Sniester programma op de Grote Markt, bij Paard en Koorenhuis is toegankelijk voor rolstoelen.

In het Paard en Koorenhuis vind je ook toegankelijke toiletvoorzieningen, op de Grote Markt kun je hiervoor terecht bij café/restaurant De Boterwaag.

Wil je een andere Sniester locatie bezoeken, check de toegankelijkheid dan voorafgaand aan je bezoek op de website van de desbetreffende locatie.

Op de Grote Markt wordt geen stroboscooplicht gebruikt, op de andere locaties kan dit wel voorkomen.

 

VRAGEN?

Stuur Sniester een Facebookberichtje of mail naar info@sniester.nl. Voor huis-tuin- en keukenkwesties tijdens het festival en levensadvies spreek je een Crrrewlid aan, te herkennen aan de kekke shirtjes en hun goede uitstraling.

 

Facebookevent
Tickets
Spotify