SNIESTER JUNIOR

De Sniesterzondag is Sniester Junior! De gratis festivaldag alleen voor kinderen.

Omdat er al genoeg dagen in het jaar zijn dat je niks mag, heeft Sniester zondag 28 mei uitgeroepen tot Nationale Kattenkwaaddag! Op deze dag gaan we zoveel mogelijk dingen doen die normaal niet kunnen. Op Sniester Junior, de gratis festivaldag alleen voor kinderen en stiekem de leukste dag van Sniester, gaat alles aan de kant om ruimte te maken voor kwajonkies!

 

Mag je van je moeder nooit aan haar platencollectie zitten? Op Sniester draai je zelf vinyl in de DJ booth. Altijd gezeur dat je met mes en vork moet eten? Op Sniester kook je je eigen superlekkere eten samen met topkok Pierre Wind. Gooi ermee, smeer het in je haar, Sniester Junior stylo! Scoor hier je eerste tattoo of piercing (net echt), leer stagediven van een pro, shake je eigen cocktails met professionele spullen uit de Vavoom en beuk iedereen aan de kant met een skelterrace dwars over het terras. Ook mag je eindelijk ARBO-onverantwoorde dingen doen zoals een echte motor uit elkaar halen, achter de bar in de weg lopen, het festival bekijken van 80 meter hoogte en de Sniester caravan van een nieuwe lik verf voorzien.

Ben je meer van het creatieve dan het destructieve? Tijger dan door naar Jookjes Sniesterparadijs om met stoffen, schaar, lijm, verf en papier de tofste dingen te maken, zoals je eigen Sniesterknuffel of een stel oortjes en een staart. De beruchte Zandberg waar de kleinste Sniesteraars lekker kunnen scheppen en vies worden is er uiteraard ook weer dit jaar.

Op het festival krijg je een speciaal Junior blokkenschema om niks te hoeven missen.

VOLG SNIESTER JUNIOR OP FACEBOOK VOOR ALLE UPDATES